Over mij

Michael Tijsterman

SANTPOORT – Michael Tijsterman gaat workshops voor ruiters geven. United Photos/Paul Vreeker

Opleiding/Cursus achtergrond:
🏆 ALO Amsterdam (Academie voor Lichamelijke opvoeding)
🥇Minor gevolgd in “The Art of Aggression management”
📜 MRT (Motorisch Remedial Teaching) https://www.mrtinbeweging.net/
🌲 Movnat level 1,2 en 3 https://www.movnat.com/
👨‍🎓ADAPT Parkour Coach level 1,2,3 en 4 https://adaptqualifications.com/
❄️ Wim hoff 10 weekse cursus https://www.wimhofmethod.com/
👣 Barefoot running (verschillende strong viking/mud masters/urban run/etc. afstanden tot 42 km)
🤸 1 jaar training in de Ido Portal methode via Crazy Monkey Amsterdam.

Evolae©?
Naast mijn eigen bedrijf ben ik supervisor en mede verantwoordelijk voor het Evolae© Life gedeelte. De principes van Evolae © pas ik toe in mijn trainingen. Aangezien ik altijd fysiek bezig ben geweest, is het voor mij niet meer dan logisch om een eigen bedrijf te starten waarin ik deze fysieke invalshoek optimaal benut.

Mijn verhaal (maar dan super kort):
Ik ben nooit gestopt met bewegen, het fascineert mij en is nog altijd mijn primaire invalshoek. Ik ben al sinds de lagere school buiten actief met vormen van Parkour. De Franse film “Yamakasi” (2001), die ik op de middelbare school heb gezien, is voor mij een belangrijke bron van inspiratie geweest. Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de ALO en heb ruim 5 jaar in het onderwijs gewerkt. Vervolgens ben ik als instructeur een aantal jaren verbonden geweest aan VROG, een centrum voor Parkour en Freerunning in Amsterdam. Gaandeweg ben ik  steeds meer geïnteresseerd geraakt in het beter en op een meer natuurlijke manier leren bewegen. Op dat terrein heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, waarvan ik een aantal hierboven heb genoemd. In 2015 heb ik Life Advanced opgericht, waar ik als Personal Coach/Trainer mensen op een persoonlijke manier begeleidt en ondersteun in het (her)vinden en vergroten van hun fysieke bewegingsmogelijkheden. Naast mijn bedrijf Life Advanced, ben ik tevens als supervisor verbonden aan Evolae, een bedrijf wat zich richt op het in je voordeel leren gebruiken van de eigenschappen die je van nature hebt mee gekregen.